Kiemelt akciók folyamatosan! Kattintson a kedvezményért! www.grube.hu

Minden, ami a jó grillezéshez elengedhetetlen

A grillezés az egyik legkellemesebb kerti, társasági időtöltés, főleg ősszel, mikor már a hőmérséklet is megfelelő ahhoz, hogy ne mi süljünk meg a húsok helyett. Ahhoz pedig, hogy a grillezett étel a lehető legfinomabbra sikerüljön, érdemes néhány hasznos tanácsot megfogadni. Az egyik alapszabály, amit érdemes betartani, hogy nem mindegy milyen eszközöket használunk a szabadtéri sütés-főzés esetén. Ha jó minőségű, időtálló termékeket használunk, nem csak időt és pénzt takaríthatunk meg, de abban is biztosak lehetünk, hogy a grillpartink örökre emlékezetes marad majd barátaink, családunk számára.

A Petromax benzinlámpa nem csak dekoratív, kézzel készített megjelenésével, hanem masszív és időtálló tulajdonságaival is elengedhetetlen elemeivé vállt az igazi, hamisítatlan grillpartiknak. Egyedülálló hangulatot teremtenek, nem számít, hogy a kertben, a teraszon vagy egy kempingezés alkalmával használjuk őket. Nem csak nagy teljesítményre képesek ezáltal nagy terek képesek fénnyel elárasztani – hanem méretes üzemanyagtartályuknak köszönhetően elég 8-10 óránként feltölteni őket. Ha pedig a hangulatvilágítás kész, fontos, hogy olyan edényt válasszunk az ételek elkészítéséhez, mely magában tartja a húsok, zöldség zamatát. A Petromax kovácsoltvas serpenyő kiváló hőelvezető képességének köszönhetően tökéletes sütési eredményt szavatol, mindegy, hogy a természetben, vagy konyhánkban használjuk. A Petromax öntöttvas lábas pedig több funkciója miatt nagyon népszerű a kerti főzés szerelmeseinek körében. Nem csak párolhatunk, hanem süthetünk is benne, hiszen fedelét használhatjuk serpenyőnek is. Alkalmas nyílt lángon való vacsorakészítéshez, de akár parázson vagy benti tűzhelyen is használhatjuk.

Az étel nyílt lángon sütése a grillezés ősibb, mint maga az emberiség és a világon mindenhol ismert és elterjedt konyhai technológia. Nagyjából 30 000 évvel ezelőtt fedezte fel az emberiség a faszénkészítés módját és ez teremtette meg a grillezésnek a modern konyhatechnikában, mai napig lényegi változtatás nélkül használt módját. Napjainkban a grillezésnek 3 technológiailag meghatározott módja van a hagyományos grillezés, a broiling, és a roasting. A hagyományos, Magyarországon is elterjedt, grillezéskor a hőforrás (faszén, gáz, stb.) az étel alatt helyezkedik el és a felszálló forró levegőt használjuk sütésre. Az magyar nép ősi eszköze a vasból készült rostély, mely lábakon álló négyszögletes vasrács, és az alá kapart parázs süti meg a húst.

4

A Grube webáruház kínálatában folyamatosan elérhetőek a különböző igényeknek megfelelő grillfelszerelések!

Megnézem most a Petromax kínálatát a Grube webshopjában!

Tetszik? Ossza meg!

Hozzászólok

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Ha továbbra is a beállítások változtatása nélkül marad a honlapon, azt feltételezzük, hogy Ön hozzájárul minden "süti" alkalmazásához a Grube Blog honlapján. Azonban, ha szeretné, bármikor meg tudja változtatni a cookie beállításokat. Felhívjuk figyelmét, ha megváltoztatja a "süti" beállításokat továbbá nem tudjuk garantálni weboldalunk megfelelő működését.
Ok